Actos Groep: ‘Samen bereik je meer… in Plan-t’.

De Actos Groep heeft besloten een nieuwe locatie te zoeken die aansluit bij hun visie op een werkplek. Een plek waar verbinding centraal staat, waar je jezelf kan zijn, je welkom voelt en je gestimuleerd wordt om het beste uit jezelf te halen. In Plan-t hebben ze die locatie gevonden!

Lees meer

Gripp zet een grote stap vooruit!

Gripp, van het gelijknamige softwarepakket Gripp voor onder andere CRM, projectadministratie en boekhouding, zet een grote stap vooruit met het op 8 mei ondertekenen van de huurovereenkomst voor een halve verdieping in Plan-t!

Lees meer

De ‘digital hub’ in Plan-t krijgt vorm!

‘Meters kun je in principe overal huren, het gaat om de meerwaarde die een plek je als onderneming brengt en kan gaan brengen door krachten te bundelen.’ Een duidelijk statement van één van de oprichters van de ‘digital hub’ die einde jaar gelanceerd wordt in Plan-t in het bruisende hart van de Spoorzone Tilburg. 

Lees meer

NextUp Software verhuist naar Plan-t

TILBURG 24 JANUARI – NextUp Software: een nieuwe generatie Transport Management Software, verhuist rond september 2020 naar Plan-t! De software van NextUp faciliteert logistieke dienstverleners of vervoerders met maximaal inzicht in de logistieke weg die hun vracht aflegt.

Lees meer

Hoogste punt in de bouw bereikt!

TILBURG 23 JANUARI – Deze morgen is de topgevel mét het logo van Plan-t de lucht in gehesen. Zoals Berend de Vries het juist formuleert: ‘I love it when a Plan-t comes together’ op Instagram, toen hij deze middag met de trein langs het gebouw kwam gereden.

Lees meer

Building Blocks kiest voor Plan-t

TILBURG 19 DECEMBER – Building Blocks kiest voor Plan-t Op 19 december jl. heeft Building Blocks de huurovereenkomst getekend voor een unit op de 5de verdieping van Plan-t. Na de opening rond september 2020, zullen zij hun bedrijf hier huisvesten in een unit van ca. 830 m² vvo aan de spoorzijde van het pand.

Lees meer

PHC TOTAAL VITAAL gaat sporten in Plan-t

TILBURG 18 SEPTEMBER – Personal Health Center Totaal Vitaal is een modern boutique sportcentrum. In Plan-t zullen ze op de begane grond een nieuwe vestiging openen, in concept perfect passend bij hetgeen we hier beogen: meerwaarde voor gebruiker als passant.

Lees meer

Full Frame opent haar deuren in Plan-t

Tilburg, 13 september – Full Frame, een bedrijf dat organisatie in binnen- en buitenland helpt om verhalen tot leven te brengen, heeft gekozen voor Plan-t! Een gebouw wat volgens de oprichters van Full Frame, precies past bij hun omvang, groei & ambities en hét antwoord is op het kunnen binden van goede mensen aan hun bedrijf.

Lees meer

LAWFOX tekent voor Plan-t

Tilburg, 10 september – LAWFOX een jong, praktisch en onderlegd advocatenkantoor gespecialiseerd in ICT-, privacy- en intellectuele eigendomsrecht, gaat zich vestigen in Plan-t! Op 10 september hebben ze de huurovereenkomst ondertekend voor een unit op de 1ste verdieping.

Lees meer

Positive Tone als nieuwe huurder in Plan-t

Positive Tone, een multidisciplinair mediabedrijf en content platform, heeft 27 juni jl. het huurcontract ondertekent voor Plan-t. Naast film- & fotografie productie biedt Positive Tone ook full service-artiestenmanagement aan voor mensen waarvan ze denken dat zij op geheel eigen wijze een positieve impact maken op Nederland en daarbuiten.

Lees meer

Plan-t verwelkomt Croba Group!

Croba Group, een investeringsgroep die ondernemers met spraakmakende concepten en ideeën een stem geeft, heeft vandaag het huurcontract voor een locatie in het nieuw te bouwen kantoorgebouw Plan-t ondertekend. In 2020 maakt het bedrijf de overstap van het huidige kantoor aan de Tivolistraat naar de Spoorzone.

Lees meer

Officiële viering start bouw Plan-t

Op 7 mei jl. is de start van de bouw van Plan-t feestelijk ingeluid met alle betrokkenen vanuit de gemeente Tilburg, SDK Vastgoed, Van de Ven Bouw- en Ontwikkeling en de huurders van Plan-t. Onder het genot van een glaasje prosecco en confettiregen is door de huurders van Plan-t de eerste ceremoniële paal geslagen.

Lees meer

Bouw Plan-t gaat van start!!

In de week van 15 april wordt de eerste paal geslagen van kantoorgebouw Plan-t. In september volgend jaar is Tilburg dan een icoon en een aanjager voor de Spoorzone Tilburg, rijker.

Lees meer

Dwalen door Plan-t

De bouw van Plan-t moet nog beginnen, maar wij nemen je graag nu al mee in een uitgebreide rondleiding door dit schitterende pand. Een dag in Plan-t, sfeer proeven en een idee krijgen van alle mogelijkheden die het gebouw biedt. En natuurlijk gewoon om te laten zien hoe gaaf het straks gaat worden!

Lees meer

Ook Schouder aan Schouder naar Plan-t

Kantoor Zuid van arbeidsbemiddelingsbureau Schouder aan Schouder heeft vandaag het huurcontract voor een locatie in het nieuw te bouwen kantoorgebouw Plan-t ondertekend. In 2020 maakt het bedrijf de overstap van het huidige kantoor aan de Tivolistraat naar de Spoorzone013. “Plan-t sluit qua opzet geweldig aan bij wie wij zijn”, licht Jurian Stoop, mede-eigenaar Schouder aan…

Lees meer

Bisley & Marketing Tilburg kiezen voor Plan-t in de Spoorzone

Bisley en Marketing Tilburg hebben hun handtekening gezet onder een huurovereenkomst voor Plan-t. Het nieuwe kantoorgebouw aan het Burgemeester Stekelenburgplein trekt steeds meer bedrijven aan. Wethouder Berend de Vries samen met gebiedsontwikkelaar SDK Vastgoed (werkmaatschappij van VolkerWessels) heette Bisley en Marketing Tilburg van harte welkom in de Spoorzone Tilburg.

Lees meer

Eerste huurders Plan-t bekend

Prins Carnaval tekent met Censor, adviseur in veranderingsprocessen in bedrijven, de eerste huurovereenkomst voor Plan-t. Ook Monarh, het toprestaurant aan de Bredaseweg, heeft getekend voor haar 2e vestiging in het multifunctionele kantoorgebouw.

Lees meer

Verhuur Plan-t van start!

In het hart van de Spoorzone, naast het centraal station, wordt een nieuw multifunctioneel kantoorgebouw ontwikkeld door SDK Vastgoed. Plan-t bestaat uit zeven verdiepingen met in totaal 10.900 m2 verhuurbaar vloeroppervlak. Naast dynamische werkplekken, biedt de begane grond uitstekende faciliteiten zoals horeca en vergaderfaciliteiten.

Lees meer

Sneak Preview Plan-t

Voor een ieder een warme ontvangst in Plan-t! Een kantoorgebouw dat gerealiseerd gaat worden aan het Burg. Stekelenburgplein (Stationsplein), in het hart van de Spoorzone013 te Tilburg. Plan-t is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en waardoor het gebouw geschikt is voor…

Lees meer

Presentatie Plan-t zeer positief ontvangen

Op 27 juni jongstleden is aan meerdere geïnteresseerden het concept en de status van kantoorgebouw Plan-t gepresenteerd. Mogelijk toekomstige gebruikers die al langer aan de het Tilburgse project verbonden zijn, zijn op de hoogte gesteld van alles waar Plan-t voor staat. Gezamenlijk is bekeken wat Plan-t voor eenieder kan (gaan) betekenen.

Lees meer

Bestemmingsplan Stekelenburgplein vastgesteld

De Spoorzone is één van de hotspots van Tilburg en volop in ontwikkeling. Op maandag 13 november heeft de gemeenteraad van Tilburg het bestemmingsplan voor het Stekelenburgplein vastgesteld. Hierdoor kan het gebied de komende jaren worden uitgebreid met onder andere woon- en werkvoorzieningen. Eén van de opvallende gebouwen aan het Stekelenburgplein wordt Plan-t. Lees het…

Lees meer