De ontmoetingsplaats die inspireert!

De werkplek voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. Een dynamische locatie op steenworp afstand van het Station Tilburg en de rondweg. Dat is Plan-t.

Plan-t bestaat uit 7 verdiepingen met in totaal ca. 11.000 m² verhuurbaar vloeroppervlak, aangevuld met een ondergrondse parkeergarage. Naast dynamische werkplekken biedt de begane grond uitstekende faciliteiten. Benieuwd of Plan-t de werkplek is voor jouw bedrijf?

Wisselwerking staat centraal

Plan-t is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en hiermee geschikt voor de meest uiteenlopende gebruiks- en indelingsconcepten.

Plan-t voorziet in een open entreegebied met centrale receptiefunctie. Een ontmoetingsplaats met gezamenlijke vergader- en presentatieruimten samen met hoogwaardige horeca. Een licht en transparant gebied waarin iedere bezoeker gastvrij en op persoonlijke wijze wordt ontvangen.

Bereikbaarheid & Parkeren

Plan-t heeft een zeer gunstige ligging. Op steenworp afstand van het centraal station. Wat reizen met het openbaar vervoer gemakkelijk maakt. Reis je met de auto? Dan ben je binnen tien minuten op de snelweg.

Parkeerplaatsen zijn in ruime mate aanwezig, de parkeergarage bevindt zich direct onder Plan-t. Tevens zijn er elektrische laadpalen om uw elektrische auto op te laden. Aan de zuidzijde van Plan-t staat een nieuwe fietsenstalling met plaats voor circa 3.800 fietsen.