Diverse werkconcepten

Plan-t biedt de mogelijkheid om een werkruimte te creëeren die precies is afgestemd op jouw wensen. Met een indeling die past bij jouw organisatie.

De verdiepingen zijn geschikt voor uiteenlopende werkconcepten. Van het traditionele ‘kamer kantoor’ tot de conceptuele ‘kantoortuin’. Maar er is niet alleen aan werken gedacht. Aangevuld met gezamenlijke faciliteiten op de begane grond zoals gezonde voeding, ontspanning en beweging en een chill area op de eerste verdieping. Benieuwd of Plan-t bij jouw organisatie past?

Huurders signing

Binnen het werkconcept van Plan-t is het belangrijk om ook de identiteit van de verschillende bedrijven te kunnen laten zien. Zowel aan de buitenzijde, als aan de binnenzijde is hier veel aandacht aan besteed!

Plan-t is een iconisch kantoorgebouw in hartje Spoorzone Tilburg dat iedereen (her)kent. Ook voor de bedrijven die zich vestigen in Plan-t is gedacht aan een goede zichtbaarheid binnen het concept van Plan-t. Van de aankomst bij het pand, via de hoofdentree met open ontvangst op de begane grond, tot aan de eigen unit op één van de zes kantoorverdiepingen.

Inrichtingsmogelijkheden

De zes kantoorlagen in Plan-t bieden separaat verhuurbare units vanaf 70 m² tot 1.500 m² (gehele verdieping) en groter. Om u alvast een beeld te geven van de mogelijkheden hebben wij hier diverse plattegrond indelingen voor u geschetst.

De vloeren zijn flexibel in te delen, opzet heden: 1ste verdieping 12 huurders, 2de verdieping 4 huurders, de 3de verdieping huisvest 1 huurder, 4de verdieping 5 huurders, 5de verdieping 2 huurders en een ‘data hub’ en de 6de 4 huurders. Benieuwd naar de verschillende inrichtingsmogelijkheden binnen Plan-t?